stralsund20

Stralsund (Rügen)

Kr. Himmelfartsferien 2020 (21.-24. maj)

Denne tur går til Stralsund, der ligger lige syd for Rügen. Afgang fra OK tanken Erlev Bjerge kl. 9 hvor der køres sydpå ad motorvej, landevej og lidt andre småveje. Alt sammen i et tempo du også kan være med i. Men der køres efter forholdene, så mc fører, også får lov til at nyde landskabet i et moderat tempo. Efter dvs. pauser, en lille sejltur, tankning for egen regning. Efter en tur på ca. 425 km forventes ankomst til Stralsund ca. kl. 16.30-17,00.
Kl. 19,00 serveres en to retters menu, smuk for øjet og lækkert for ganen.

 
 
Enkeltværelse
Dobbeltværelse
 
1 person
2 personer
 
 
 

Når du har sendt tilmelding vil du i løbet af kort tid (et par dage) få tilsendt en mail fra klubben om at tilmeldingen er modtaget.

En helt utrolig ting, hotellet ligger så at sige midt i centrum, så der vil være god mulighed for at få blodomløbet sat i gang efter dagenes køretur, ved en tur rundt i byen eller en tur rundt havnen, til fods naturligvis, skulle tørsten komme over en, heller ikke det vil være et problem.


Dag 2.
Kort fortalt Rügen rundt, via et kik ud over Østersøen, et hotelbyggeri fra 1936-39 4,5 km lang. Efterladenskaber fra krigen. Ind og se en gammel kirke meget gammel. En gammel kvægbro til udskibning af kvæg. Der skulle frisk kød til fronten 1 verdens krig. En lille sejltur og mod Stralsund det går, i roligt tempo og sving, så nyd landskabet


Dag 3.
Ud i landskabet gennem gamle byer, bese en gammel bro eller to. Et par raketter og en Russisk atomubåd kan beses.


Dag 4.
Vi skal hjem igen i et roligt tempo. Hvis vi ellers kan få vore maskiner til at forlade deres natlogi, der er noget ud over det normale og vel en oplevelse der skal ses.
En tank besøges. Jeg glemte lige at brosten kan ikke helt undgås, men det er meget begrænset.

Info:
Tidspunkt: den 21. maj til 24 maj 2020
Pris: kr. 2030 pr prs i enkeltværelse

(3 prs.)
kr. 1540 pr. prs. i dobbeltværelse (20 prs.)
Udover ophold er 1 gang aftensmad samt morgenmad alle dage inkluderet.
Gratis MC parkering i garage.
Adresse: Hotel Zur Post Stralsund,
Neuer Markt, Stralsund.
Indkørsel garage: Katharinenberg
Tilmelding:
Senest 8. 2. 2020 (Tilmelding anses først som endelig ved betaling af opholdet som senest skal ske 8.2. 2020. (Dvs. man er først sikret en plads ved betaling. MobilePay 96 60 69 eller klubbens konto)

Tilmeldte

Copyright © All Rights Reserved