zingst_22

Zingst (Rügen)

Kr. Himmelfartsferien 2022 (26.-29. maj)

Denne tur går til den lille by Zingst, der ligger lige vest for Rügen. Afgang fra OK tanken Erlev Bjerge kl. 9 hvor der køres sydpå ad motorvej, landevej og lidt andre småveje. Alt sammen i et tempo du også kan være med i. Men der køres efter forholdene, så mc fører, også får lov til at nyde landskabet i et moderat tempo. Efter dvs. pauser, en lille sejltur, tankning for egen regning. Efter en tur på ca. 400 km forventes ankomst til Zingst ca. kl. 16.30-17,00.
Aftensmaden indtages i en af byens restauranter (nærmere planlægning følger).

Zingst er en lille resortby på halvøen Fischland-Darß-Zingst i det nordligste Tyskland. Den ligger ud til østersøkysten og er adskilt fra fastlandet af lagunen Barther Bodden. Byen er omgivet af skove og marskland, og der er snesevis af vandre- og cykelruter i området samt nogle fremragende fugleobservationssteder. Området er kendt for sin uspolerede strand, de gode restauranter og den charmerende atmosfære.

 
 
Enkeltværelse
Dobbeltværelse
Delt dobbeltværelse / Udfyld ledsager
 
 
 
Mobilepay
Bankoverførsel
 
 

Når du har sendt tilmelding vil du i løbet af kort tid (et par dage) få tilsendt en mail fra klubben om at tilmeldingen er modtaget.

Dag 2.
Kort fortalt Rügen rundt, via et kik ud over Østersøen, et hotelbyggeri fra 1936-39 4,5 km lang. Efterladenskaber fra krigen. Ind og se en gammel kirke meget gammel. En gammel kvægbro til udskibning af kvæg. Der skulle frisk kød til fronten 1 verdens krig. En lille sejltur og mod Stralsund det går, i roligt tempo og sving, så nyd landskabet.

Dag 3.
Ud i landskabet gennem gamle byer, bese en gammel bro eller to. Et par raketter og en Russisk atomubåd kan beses.


Dag 4.
Vi skal hjem igen i et roligt tempo. Hvis vi ellers kan få vore maskiner til at forlade deres natlogi, der er noget ud over det normale og vel en oplevelse der skal ses.
En tank besøges. Jeg glemte lige at brosten kan ikke helt undgås, men det er meget begrænset.


Men kort sagt - der er nok at se på og det endelige program følger senere - men det vigtigste er, at vi igen kommer på tur og ser noget forskelligt.

Link til hotellet:

https://www.hotel-marks.de/


Der kan forekomme ændringer i dagsprogrammerne!


Info:
Tidspunkt: den 26. maj til 29 maj 2022
Pris: kr. 2030 pr prs. i enkeltværelse

(3 prs.)
kr. 1540 pr. prs. i dobbeltværelse (20 prs.)
Udover ophold er morgenmad alle dage inkluderet.
Adresse:

Hotel Marks Garni, Weidenstrasse 17, 18374 Ostseeheilbad Zingst.

.
Tilmelding:
Senest 28. 11. 2021 (Tilmelding anses først som endelig ved betaling af opholdet som senest skal ske 28.11. 2022. (Dvs. man er først sikret en plads ved betaling. MobilePay 96 60 69 eller klubbens konto)

Tilmeldte