Klubposten

Billeder fra St. Bededagsturen

Fra turen til Tonenburg 2023

Sensommertur 2022 til Bikers Rest - Løkken

Lidt billeder fra 2022

2022 blev året efter Corona med fuldt program på aktiviteterne


Nu hvor vi nærmere os september har alle forhåbentligt været på nogle gode ture på 2 hjul.

Fra klubbens side har der været arrangeret forskellige ture startende med turen syd for grænsen til Schlei og bededagsturen.

Herefter var der turen i Kr.Himmelfartsdagene til Zingst og i starten af august en heldagstur i det jyske.

Foredrag om en tur Australien rundt

Agnes fortæller om hendes tur i Australien


33 medlemmer havde tilmeldt sig til årets første aktivitet i klubben - et foredrag.

Medlemmerne hørte om Agnes tur rundt i Australien der omfattede arbejde med køer, australsk gædtfrihed og en helt anderledes oplevelse af Australien. 

Foredraget varede ca. 1 1/2 time afbrudt af en kaffepause.

Vi fik alle en god oplevelse og gik beriget hjem igen.

En rigtig god aktivitet - tak til Dorte for hendes engagement.

Fra generalforsamlingen


Årets generalforsamling afholdtets på kulturhus Bispen i Haderslev fredag, d. 29. oktober.Formanden aflagde beretning, som kan læses under "Klubinfo - Dokumenter".

3 bestyrelsesmedlemmer var på valg, dog ønskede ingen genvalg, så der skulle findes 3 nye. Valgt blev Steen Dracmann, Dorte Refstrup Pihlkjer og Bent Østergaard.

Da Bent også var på valg til suppleantposten, skulle der findes en ny suppleant. Dette blev Jørgen Strunge Nielsen.

Revisor og revisorsuppleant blev genvalgt, Niels E. Pedersen og Bodil Pickardt.

Der var indkommet 1 forslag til generalforsamlingen om at flytte fredagskøreaften til en anden hverdag og det blev vedtaget at flytte til torsdag i lige uger. I ulige uger bibeholdes onsdag som køreaften.

Under eventuelt var der lidt diskussion om hvilke arrangementer  klubkassen skulle spæde til. Denne diskussion fortsættes i den nyvalgte bestyrelse. Endvidere blev det drøftet hvorledes vi kunne tiltrække nye medlemmer, også denne problemstilling vil blive drøftet i den nye bestyrelse.

Efter afslutningen af var der kaffe med tilbør.


Nyt fra bestyrelsen

Så går sæsonen snart på hæld og vi ser frem til et Coronafrit næste år

Inden sæsonen slutter helt mangler vi lige den sidste køreaften for i år. Traditionen tro en lille tur med afslutning med grillpølser og drikkevarer hos Lars.

Det er i år fredag, d. 24. september kl. 18.30.

Udover dette har vi også generalforsamlingen, fredag, d. 29. oktober kl. 19.00. Vi har valgt at følge et forslag fra et medlem om at droppe det store traktement og spare pengene til en større tur næste år. Generalforsamlingen bliver holdt på Bispen, Haderslev. Mere om dette senere i separat indkaldelse.

Årets søndagskaffeture var ikke den store succes, den ene tur blev forvandlet til en lidt længere tur med pause til medbragt kaffe i Tønder. Kagerne måtte vi tænke os til da bageren lukkede kl. 2.

Men skulle der sidde et medlem med en idé, da skriv til bestyrelsen.

Næste år skulle gerne ligne et normalt år, der starter med bowling, julfest og en Kr. Himmelfartstur samt dagsturene.

Men der er stadig ikke sne og frost i vejret, så i med fóret i tøjet og nyd de skønne efterårsdage :-)

Kaffepunch på bar (Kulkajen - Haderslev)


Onsdagskørsel på slap line

Dejlig tur til Løgumkloster, anført af Preben Hauberg Sørensen og afsluttet med en forfriskning på Kulkajen strandbar i Haderslev.

Kr. Himmelfart 2021

I 2021 var Kr. Himmelfartsturen reduceret til en en dagstur ledet af Jan Petersen. 10 klubmedlemmer tog turen går til det vestjyske - ind over militærområdet ved Oksbøl til Filsø - Danmarks sjette største sø sø og en af de yngste.

Videre op langs Ringkøbing Fjord og rund til Skjern Enge.

På billederne er der kaffepause ved trækfærgen i Skjern Enge med udsigt fra toppen af den tidligere pumpestation.

Skulle nogen få lyst til at køre turen selv, ligger turen som GPX'filer under ture - i 3 dele

Bowling 2020


Til vores årlige bowling aften i MC Kaffepunch år var vi samlet 22 medlemmer.

Det lykkedes ikke Arne at beholde vandrepokalen. Den gik derimod til Christian med 219 point og på andenpladsen Finn med 206 point. Tredje pladsen gik til Søren med 179 point.

Stort tillykke med sejren til Christian.


Generalforsamling 2019


Fredag, d. 25. oktober 2019 blev årets generalforsamling afholdt i restauranten hos Haderslev Golfklub. 37 medlemmer af klubben deltog i dette års forsamling.

Bestyrelsens medlemmer på valg blev genvalg og samtidig indtrådte Bent Østergaard i bestyrelsen som suppleant.

Der blev diskuteret forskellige tiltag som kunne anspore flere medlemmer til at deltage i de forskellige ture og bestyrelsen lovede at komme med forslag til dette.

Efter selve forsamlingen kom dagens andet emne på tavlen. "Traditionen tro" blev der serveret en gang pariserbøf med tilhørende drikkevarer. Atter en gang en vellykket forsamling.

Under "Klubinfo" findes menuen "Dokumenter" hvor man kan finde regnskab, Budget og Beretning

7 medlemmer på tur til Harzen i Kr. Himmelfartsferien

Kr. Himmelfartsdag 2019 gik turen sydpå til Harzen for 7 medlemmer af klubben, nærmere betegnet til Biker Oase Harz i Neustadt i det sydøstlige Harzen.

Frokosten blev fortæret ved færgelejet lidt øst for Hamborg - vi skulle nemlig sejle over Elben. Efter en kort sejltur gik det videre mod Harzen som vi nåede til tidligt aften. Halsen blev skyllet og sulten stillet så alle var klar til de store udfordringer fredag.

Turen fredag var en rundtur i Harzen med mål som Rapbodetalsperre og hængebroen, tur med gondol op til Wurmberg og frokost med udsyn til Brocken. Videre til Grenzland museum syd for Duderstadt og afslutning foran Kyffhäuser monumentet.

Fredagen var bl.a. med besøg i Goslar.

Var det nogen af jer der kunne tænke sig den ultimative oplevelse med JS Rejser.


Jørn Sørensen der for sidste gang i år arrangerer rejser til Rumænien, Transylvanien, Bulgarien, Moldovien m.fl. har fået et afbud da en af de tilmeldte er væltet og brækket benet.

Min hustru og jeg var med på tur sidste år, og skal med igen i år, dog ikke denne tur, Jørn arrangerer fire ture i år (som de sidste).

Som sagt, hvis du vil opleve noget helt specielt på din motorcykel, så læs vedhæftede turbeskrivelse og kontakt Jørn - jeg kan også få Jørn til at kontakte dig.

Venlig hilsen

Niels

Tel. 2969 7749

Mail: netp@outlook.dk

Påskelørdag 2019

18 forårsskinnende motorcykler lagde i lørdags ud med kurs mod Tønder i strålende solskin. Målet blev nået efter lidt over en times kørsel ad små og svingede veje.

Flere billeder i galeriet

MC Kaffepunch var fredag den 1. feb. samlet til den årlige bowling dyst om klubbens vandrepokal.

25 personer fra klubben havde tilmeldt sig bowling dysten med efterfølgende spisning.

De der kun havde tilmeldt sig selve spisning, var heppekor under dysten.

På banerne blev kuglerne enten kastet eller smidt i en meget prof stil på alle vores baner.

Selv renden i begge sider af banen blev taget i brug, når bowlingkuglen skulle den direkte vej mod keglerne, dog uden at ramme dem.

Efter en fornøjelig times bowling, var tiden kommet til den store point sammentælling.

Efter flere fintællinger var vinderen fundet og det blev igen Arne( ligesom sidste år) der vandt den fine pokal i næsten rent sølv, men meget tæt efterfulgt af Ruth – Stort tillykke!

Under spisningen gik snakken lystigt om løst og fast, og nå ja selvfølgelig også lidt om mc’er og div. ture.

Mc- og bowling hilsen

Henry

Lidt om MC-KAFFEPUNCH 25-års jubilæumsfest - 2018

Vores klub holdt den 29. sept. 2018 25-års jubilæum. Vi mødtes over middag ved vores sædvanlige træffested ved OK tanken ved Erlev Bjerge. Der var mødt mange op med deres mc’er for at deltage i jubilæumsturen, som skulle foregå i området omkring Haderslev og med Lars Pihlkjer som turguide.

Turen gik først ned gennem Haderslev by og rundt om Gravene. Selvom Haderslev er en død by efter kl. 12 en lørdag middag, var der dog stadig nogle folk tilbage, som så med store øjne efter flokken af motorcykler. Efter byturen kørte vi ud på de små veje. Det blev en fin tur, hvor vi også fik kørt på veje, vi måske ikke lige selv ville kunne finde ind på.

Men efter ca. 1,5 timers kørsel måtte vi finde Sejlklubben ved Haderslev havn, hvor jubilæumskaffen og lagkagen m.m. ventede på os.

Efter et par timers hyggelig kaffesnak gik turen hjemad for de, som havde meldt sig til den store jubilæumsfest om aftenen samme sted. Desværre var der ikke lige så stor fremmøde til jubilæumsfesten 

om aftenen som der var til mc-turen. Men en små 30 personer blev det da til. Og de der kom, fik bare alle tiders fest og ikke at forglemme en rigtig flot buffet, der også indeholdt masser af mandefoder (kød) efterfulgt af et stort dessertbord. At der i prisen på sølle 250 kr. for medlemmer også var inkluderet fri drikkelse af alle slags hele aftenen, gjorde jo ikke festen mindre sjov.

Alle fik også udleveret en jubilæumsgave i form af en flot t-shirt med vores klublogo. En klubhæder blev der

også uddelt. Henning Graversen, en af klubbens første bestyrelses medlem og kasserer, han var festens længst værende medlem, og fik derfor en jubilæumsgave i form af et par jethjelme til ham og konen.

Men ingen fest uden at der er nogen som skal stå for arrangementet. Så stor tak til den ”gamle” bestyrelse og turguiden for at få stablet en flot 25 års jubilæumsfest/tur på benene.

Klubhilsen fra Henry

Se flere billede i billedarkiv

Bowling igen i år og nyt på hjemmesiden

 Fredag d. 1. febr. 2019 skal vi igen have fundet klubmesteren 

Fredag d. 1. febr. 2019 skal vi gen have fundet klubmesteren i bowling. Vi håber på lige så stor tilslutning som de øvrige - cyklen står alligevel stille lidt endnu.

Vi afslutter med fælles grill buffet med håbet om en hyggelig aften. Hvis du vil have programmet som pdf, klik på symbolet.

 

Samtidig en lille introduktion til denne side.

Det er meningen at den skal indeholde lidt info om kommende arrangementer samt også et lille referat fra afholdte arrangementer (se nedenstående artikler). Nye artikler bliver så adderet øverst på siden, så det bliver som en slags digital klubblad.

Nå - det var lidt om ideen for denne side, men lad os nu få fyret noget krudt af!

Godt nytår med forhåbentlig mange kilometre i klubregi.                                                 Mvh Webmaster

Vi fandt "den forsvundne bro"

Aldrig set større tarteletter

 

18 cykler mødte op på Erlev Bjerge denne fredag morgen for sammen at drage på tur i det midtjyske, altsammen under ledelse af Lars Pihlkjer.

Første stop var efter ca. halvanden time. Derefter gik det videre for at se om vi kunne finde den "Genfundne bro". Dette lykkedes og efter at den var studeret indgående fortsatte turen mod Alrø i Horsens Fjord.

Øen er forbundet med fastlandet via en dæmning, så det var muligt at komme tørskoet derover.

På "Café Alrø" blev vi bænket til en gang tarteletter (nok ikke lige den størrelse man ville servere hjemme) og den kunstfærdige udsmykning kunne beundres. Vi herrer gav også et tilskud til Puch'ens videre færd. Nok ikke noget man ville gøre i egen tank.

Men gå ind i billedarkivet og se alle billederne fra turen.

Hjemturen foregik over Munkebjerg ved Vejle.

Atter en vellykket tur med klubben :-)

 

Også det jyske i '18

 

18 motorcykler, 25 mc’ister tog imod tilbuddet om årets bededagstur.

Lars Pihlkjer havde igen i år, lagt planen for en varieret tur, der gik til Silkeborg og over Horsens hjem. 

Der var små snoede veje, kombineret med amts-veje, vellykket som sidste års tur.

Jeg vil ikke lægge skjul på at besøget hos Vagn Jensen, i Horsens, var dagens absolutte højdepunkt, for mig. Ikke kun på grund af kaffe og kage, men også synet af en enestående samling af Engelske motorcykler.

Uden at kommentere mere på forretningen, ved restaurering af disse sjældne eksemplarer, gjort af en sand ekspert på området, snakker vi om mindre formuer.

Tekst sakset fra Facebook